Контактирајте нас

Zhongshan letenje osvetljenje Company Limited

Add:no.5,Bld.E,outdoor-svetlo internacionalna kupovina u sredini, Guzhen grad, Zhongshan, Guangdong, Kina.

Kon: Greg Zhang

T: +8615362719828

Kon: Whitney bele

T: +8613823952798

F: +86 760 22587548

E-mail:s9@flyinglighting.com

S2@flyinglighting.com

Web:www.flyinglighting.com

Dom > О нама


Флиинг Лигхтинг је искусан произвођач на тржишту осветљења на соларном и леду, који обухвата цестовну расвјету, осветљење зграде, пројектовање осветљења пејзажа и пројекте расвјете на башти итд.   Посвећени смо пружању серије услуга за пројекте спољне расвјете. Од свог оснивања, Летећа расвјета се придржава принципа оријентације квалитета у производњи и првом купцу у служби .

 

Са стотинама квалификованих радника, моћним тимом за истраживање и развој и модерним менаџментом у предузећу, Флиинг Лигхтинг је успешно завршио трансформацију са традиционалне фабрике у високотехнолошки модерни произвођач. Флиинг Лигхтинг је стратигичан партнер ЦАС (Кинеске академије наука), а 2016 објавили смо наш зрел интелигентни систем осветљења и релевантне производе. Инсистирамо да ће висококвалитетни производи и стратегија развијеног стратешког развоја бити смјерница за нашу сљедећу деценију.

 

Верујемо да науке стварају будућност. Од почетка до бескрајне будућности упорно инсистира на производњи квалитетних производа. Без сумње, добра цена и супер-сервис ће бити крила за нас да летимо у будућност!